Showing all 9 results

Sovesofa med chaiselong

Søger du efter en multifunktionel og behagelig sofa, hvor du får to møbler i ét? En sovesofa med chaiselong er en praktisk og fiks løsning til dig, som ønsker at udnytte pladsen maksimalt i stuen, i gæsteværelset eller i sommerhuset.

SPAR 10%
SPAR 9%
SPAR 22%
SPAR 10%
SPAR 9%
SPAR 14%
SPAR 14%
SPAR 10%
SPAR 10%

Hos Sofabutikken finder du et bredt sortiment af chaiselong sovesofaer i moderne og tidløse designs. Med sovesofaernes smarte udtræksfunktion er det nemt og hurtigt for dig at udvide din sofa til to ekstra sovepladser – eller bare give dig meget mere plads at slænge dig på. Flere af vores varianter fås også med et indbygget opbevaringsrum under chaiselongen, som giver dig masser af plads til opbevaring af fx sengetøj eller andet stort og småt. Vi garanterer et funktionelt og komfortabelt møbel, som både er behagelig at sidde og ligge i.

Vælg din nye chaiselong sovesofa hos Sofabutikken

Hos Sofabutikken kan du finde en billig sovesofa med chaiselong uden at gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet. I vores brede udvalg af flotte farver og slidstærke materialer kan du designe din nye sovesofa helt efter din smag, så du kan finde den variant, der passer ind i din bolig. Leder du efter en lækker sovesofa med chaiselong? Find din favorit hos Sofabutikken.