Arezzo højrevendt chaiselong portland 90

GRATIS FRAGT

PRISGARANTI

6.499 DKK 5.849 DKK

 

Skab et hjørne med plads til afslapning.

Efter en lang dag er der kun få ting, der er bedre end at sætte sig i sofaen og smide benene op. Det er i sofaen, du slapper af, og det er i sofaen, batterierne bliver ladt op. Arezzo er det oplagte sted at smide sig efter en lang dag. Her kan du ikke undgå at nyde afslappende stunder.

De simple former og den klassiske stil er altid velkommen i hjemmet. Med denne sofa er ikke noget, der stikker ud, og derfor er Arezzo-sofaen nem at indrette med. Så vælg Arezzo, hvis du drømmer om en sofa, hvor du kan sætte dig tilbage og læse en bog sammen med børnene, drikke kaffe med vennerne eller bare slappe af i dit eget selskab. Her er nemlig plads til det hele. Lige hvad du gerne vil.

Sofaen er polstret med HR-Skum, der sørger for, at du får en blød og behagelig siddekomfort. HR-Skum er meget lidt påvirkeligt af fugt, og derfor gør skummet også, at du får en sofa, der er hygiejnisk. Og udover at du får en praktisk og stilren sofa, der er nem at indrette med, får du også et møbel, du altid sidder behageligt i.

De skrå ben & ramme i mørk olieret bøg giver sofaen et let udtryk, der understreger det simple, skandinaviske udseende i sofaen, som passer ind i den moderne stil. Sofaen er velegnet i mange forskellige indretninger, og du kan vælge blandt forskellige farver, så du får en sofa, der passer nøjagtigt til din personlige smag.

Denne sofa er betrukket med flot vævet Portland stof.

Stoffet har en slidstyrke på 30.000.  (Martindale)
Til private møbler anbefaler man en slidstyrke  på ca. 15-25.000 (Martindale), så dette stof er klart et godt valg der kan klarer mange år.

PRODUKT INFO:

  • HR-SKUM
  • EUROPÆISK MØBELFABRIK
  • NOZAG FJEDRE
  • KRAFTIG TRÆRAMME
  • KVALITETS MØBELSTOF
  • SLIDSTYRKE PÅ 30.000
 DKK