Frederik 3 pers. sofa – Portland 23

GRATIS FRAGT

PRISGARANTI

4.799 DKK 4.229 DKK

Populær sofa der passer ind hos de fleste

Frederik-serien er en af vores mest populære sofaer, med høj kvalitet, et moderne design & en fair pris . Denne serie har flere kombinationer, fra lænestol, 2 personer, 3 personer eller chaiselong sofa? Om det skal være til det lille værelser eller til den store stue, så kan Frederik serien dække det behov.

Sofa med populært og stilrent design

Frederik er en moderne sofa i et tidsløst design. Sofaen er stilren og har et alsidigt design, der passer ind i de fleste hjem. Den smarte træramme i olieret bøgetræ giver sofaen kant, og et smart look.

Sofaens ryg og sæde er begge udført i formstabilt og hygiejnisk HR-Skum, der både giver sofaen et blødt og indbydende look og samtidig også en dejlig blød siddeflade.

Sofaen afgrænses i hver ende af et armlæn, der har en behagelig højde, der giver perfekt støtte til armene, når du sidder op i sofaen, og – eventuelt i kombination med en af de tilhørende pynte puder- støtte til hovedet, når du ligger ned og slapper helt af efter en lang dag.

Indret den lille stue med denne fine og meget brugbare sofaserie, eller sæt den sammen med en større sofa i samme design for at skabe et sofamiljø, der slet ikke er til at modstå. Du kan også sætte sofaen sammen med en lænestol, for at få en indbydende og gennemført indretning.

Denne sofa er betrukket med flot vævet Portland stof.

Stoffet har en slidstyrke på 30.000.  (Martindale)
Til private møbler anbefaler man en slidstyrke  på ca. 15-25.000 (Martindale), så dette stof er klart et godt valg der kan klarer mange år.

PRODUKT INFO:

  • HR-SKUM
  • EUROPÆISK MØBELFABRIK
  • NOZAG FJEDRE
  • KRAFTIG TRÆRAMME
  • KVALITETS MØBELSTOF
  • SLIDSTYRKE PÅ 30.000
 DKK