Showing all 6 results

Sofasæt

Mangler du sofaer til en stor familie, eller er du blot glad for at have gæster på besøg? Så skal der naturligvis være siddepladser til alle, og det får du med et sofasæt fra Sofabutikken.

SPAR 58%

Ikke på lager

SPAR 36%
SPAR 33%
SPAR 23%
SPAR 33%
SPAR 33%

Vi har samlet et bredt udvalg af klassiske 2- eller 3-personers sofasæt til en yderst fornuftig pris. Et sofasæt indeholder minimum to sofaer, og det giver dig et utal af muligheder for at være kreativ og sammensætte indretningen på forskellige måder. Du kan både placere sofaerne i et hjørne, men de kan med fordel også bruges til at dele et stort rum op.

Billigt sofasæt i læder

Sofasættene her på siden er i en bred vifte af forskellige designs, farver og størrelser, så du med garanti kan finde den model, der falder i din smag. Et sofasæt giver anledning til, at hele familien samlet kan sidde og nyde afslapningen i fællesskab. Vi tilbyder sofaer til en lav pris, og hvis du finder sofaen til en bedre pris et andet sted, så tilbyder vi altid at prismatche. Hos Sofabutikken har vi sørget for, at du altid får gratis fragt. Samtidig har du 30 dages returret, hvis du fortryder, når sofaerne er ankommet.